ULTIMELE ARTICOLE * Inregistrare/logare *

Un titlu care seamăna cu ceva filozofic dar nu este. M-am gândit să precizez câteva lucruri in urma unor discuții care au avut loc pe aici, pe facebook, pe mail sau prin telefon.

Conținutul articolelor privitoare la ședința publică de mâine, cea programată și reprogramată, au fost interpretate de unii ca instigatoare. Nu am instigat!

Am explicat doar faptul că astfel de ședințe ar fi trebuit să fie mult mai bine pregătite. Semi-transparența cu care au fost și sunt făcute publice anumite hotărâri ce țin de viitorul localității noastre lasă de dorit și dă naștere la interpretări.

Atrag atenția celor ce vor veni mâine la Centrul Cultural Aurel Stroe pentru a participa la ședință :


– Chiar dacă este publică și orice cetățean are dreptul să participe se prezintă materiale care au fost deja intocmite, s-au analizat de către comisiile de specialitate, urmând ca in fața dvs să se voteze, eventual cu amendamente.

– Orice cetățean are dreptul să facă propuneri numai la punctul ”Intrebări,interpelari,petiții și informări” care de obicei este ultimul pe ordinea de zi.

– Subiecte ca Investiții, Propuneri, Clorinarea apei, pot fi atinse numai la punctul precizat mai sus.

Am ținut să fac aceste precizări deoarece Campania – Spune NU clorinării apei la Bușteni este o acțiune de conștientizare a populației orașului asupra efectelor dezastruoase pe care clorinarea apei o va avea, insă nu doresc/dorim să o transformăm intr-un ”război civil” menit să provoace pagube sau daune de orice fel.

Calmul, comunicarea, transparența sunt unelte de lucru pe care Administrația Locală ar trebui să le utilizeze pentru că  sunt necesare in orice comunitate pentru ca proiectele de dezvoltare locală să poată fi puse in practică. Acesta este mesajul care ar trebui transmis de la nivelul nostru, al cetățeanului, poate cine știe, va fi auzit și poate vom ști și noi, locuitorii urbei ce ne rezervă viitorul.

 

anunț public

 

Așa că, … Pe mâine !

 

 

 

___Vizualizari 207

Pentru ziua de mâine

One thought on “Pentru ziua de mâine

  • March 29, 2013 at 9:11 pm
    Permalink

    Cristi, ce “instigare”… sa fim seriosi, n-o sa vina nimeni sau aproape… nu crezi ca era mai usor sa lase macar un comentariu decat sa vina maine???? Cum comentarii nu avem, la fel va fi si cu participarea maine la dezbatere… cred ca trebuie sa-mi mai amintesc vreo poezie, ceva, vreun citat… da tot pentru noi… ca in rest…macar aia 52 care au votat sa vina la dezbatere, dar nu cred.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Login de vizualizare cu :

sau

Login cu panoul de administrare

Dacă nu ai cont te poți inregistra aici : 

Register New Account

 

Read more:
salvamont1
Prietenos cu mediul – Ministerul Transporturilor pregăteşte amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei pentru persoanele fizice şi juridice care practică transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere fără autorizaţie de la autorităţile locale

Conform Ordonanţei pentru completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, supus dezbaterii...

cortul-din-bucegi
O biserică in vârf de munte, o petiție și multe controverse

Ca in orice democrație și economie de piață actorii economici iși deschid subsidiare, este și cazul Mânăstirii Caraiman din Bușteni...

Close