ULTIMELE ARTICOLE

Nu credeam să apuc ziua in care să văd că ce spunem noi pe aici pe ZdB este citit de către autoritățile locale iar acestea rezolvă probleme sesizate. Iată că m-am inșelat!

In același timp țin să mulțumesc Primăriei Bușteni și S.C. Kalinderu Services SRL in numele meu si a câtorva sute de cetățeni și părinți care de teama ”drobului de sare” iși sechestrau copii in casă sau ii duceau la plimbare prin alte părți ale orașului (puține rămase), pentru că după al doilea articol in care ziardebusteni.ro a resesizat pericolul din Parcul Schiel, această problemă a fost rezolvată!

Cu uimire am constatat astăzi că plopul cu pricina, care mie și multor alți părinți ne dădeau fiori când ne insoțeam copii la joacă in Parcul Schiel și stăteam cu inima strânsă la fiecare adiere de vânt, a fost curățat !

HPIM6457


 

Inițial am crezut că a inceput campania de primăvară și că Primăria Bușteni prin S.C. Kalinderu SRL a inceput curățarea/toaletarea arborilor din localitate. In două ore, pentru că am făcut și o tură prin Bușteni, am văzut că activitatea de curățenie de primăvară nu a inceput.

O realizare mică a Ziar de Busteni, care insă nu reusea dacă nu existau persoane care să distribuie articolele noastre, care să se intereseze și care să comunice.

In concluzie stimați cetățeni ai localităților Azuga, Bușteni și Sinaia, dacă aveți probleme ce pot fi rezolvate prin publicarea in ZdB.ro, vă rugam să nu ezitați să le publicați sau să ni le transmiteți spre publicare.

O singură rugăminte aș avea! Pentru a fi publicate ca articole, materialele dvs trebuie să conțină probleme ale comunitații locale care nu au fost incă rezolvate, au fost sesizate de nenumărate ori, sau reprezintă o amenințare reală la siguranța locuitorilor.

NU publicăm articole referitoare la relocarea sau omorârea ursului brun! și nici mesaje subliminale cu tentă de panică gen :

Aici a fost casa noastra fiule!

Si acum unde ne ducem Mami?

… Peste ei fiule!

Atenție mare ! Ursul vine peste noi pentru că l-am obligat noi OAMENII!

 

Odată cu sosirea sezonului cald vă recomand plimbări cu copiii in Parcul Schiel din Bușteni.

Și nu uitați, numai sesizând problemele care ne macină și distribuindu-le și celorlalți, acestea pot fi rezolvate!   Fii alături de noi – Fii ZdB!

___Vizualizari 177

Facebook Comments
Mulțumim pentru că v-ați făcut datoria!
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read more:
0151
610.000 lei dezapezirea anuală la Bușteni ?

Nu este greșeală de tipar este pură realitate ! Atât costă anual dezăpezirea sau mai bine spus nedezăpezirea la Bușteni,...

dichiu2
Trans Bucegi – INCHIS TEMPORAR

DJ 713 – TRANSBUCEGI – tronsonul între DN71 şi cabana Dichiu este ÎNCHIS ZILNIC ÎNTRE ORELE 9:00 – 12:00 ŞI...

Close