ULTIMELE ARTICOLE

Toata presa romaneasca si autoritatile din judet au tot spus ca “Focul din Bucegi ” a izbucnit in data de 15 . iulie 2012 din cauza unui fulger care a nimerit un … sau un ……..  !!! .

Timp de 5 ( cinci ) zile   acel ” un….. ” a ars mocnit, … fara fum ! 5 zile !

Dupa aceste 5 zile insa acel “un …” s-a plictisit sa arda mocnit si sa nu-l vada nimeni ca sa-l stinga si ce si-a zis el … Hai sa IZBUCNESC , dar nu asa domol ci, ca pentru presa , cu mult foc si mult fum pe care l-am acumulat 5 zile dar nu asa dintr-o data , astazi jumatate si maine total.

Si uite asa , in ziua a-VI-a  a izbucnit mai la jumatate,  intr-o “zona greu accesibila” la marginea unei poteci montane uitate de lume de muuuulta vreme ( oare ?) ca poate cine stie il vede cineva si-l stinge.

Si ce sa vezi ! L-a vazut “cineva” si s-a dus vorba in urbe printre “cunoscatori”. Si cunoscatorii si-au zis ca cel mai bine ar fi sa-l stinga de sus in jos nu invers ca ar fi prea simplu si s-ar crea panica , mai ales ca toata lumea ” se ruga” alaturi de Preafericitul Daniel la Manastirea Caraiman si era si vineri , inceput de week-end.


Sambata dimineata insa acel “un… ” s-a invartosat si a pornit spre vazduh cu para si foc.

Restul de idila mediatica il stiti, ceea ce nu stiti este ca cel putin trei sferturi din stiri au fost inventate pentru audienta sau din lipsa informarii la fata locului , dintre ele amintim … interviuri prin telefon , institutii fara reprezentanti care insa in “contumacie” faceau sedinte, metode inedite ” neconventionale” de stingere cu “bidonu’ ” sau cu “sacu’ ” si tot asa…

Dar revenind de unde am pornit … 5 zile ars mocnit , “fara fum”  !

 

Asadar nu exista Foc fara Fum ! sau poate ca exista ?

In acest sens am creat Categoria  ” 15 – 19 iulie 2012 Bucegiul inainte de incendiu  “ in care rog pe toata lumea sa posteze fotografii cu Bucegiul in acea perioada , de preferat cu fum , pentru ca fara fum ne va convinge definitiv ca acel “un …. ” nu este de fapt planta si nu a “mocnit” 5 zile , acel “un…” este o specie de ” animal fulgerat la o zona greu accesibila ” care , cu o mana criminala A PUS FOC,  probabil miercuri sau joi,  acel ” un… OM”   .

 

 

___Vizualizari 420

Facebook Comments
Cu Foc sau Fara Foc – In Bucegi !
Tagged on:                                 

5 thoughts on “Cu Foc sau Fara Foc – In Bucegi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie
Read more:
zdbro-300x199
Revenire la articolul – Cum se fabrică ceva !?! Imaginea “ZdB” din data de 07.09.2012 .

Revenire la articolul - Cum se fabrică ceva !?!  Imaginea "ZdB" din data de 07.09.2012 . Din cauza faptului ca in...

9473_dmlsYS0xLmpwZw
VILA LEONIDA – MONUMENT ISTORIC 1938 – Bușteni 2014

Am avut o surpriză plăcută intr-o plimbare prin Cartierul Zamora, cineva incă mai prețuiește trecutul! Spre rușinea mea nici nu...

Close