Spre Poiana Izvoarelor de 1 Mai – partea 2


ULTIMELE ARTICOLE

De la primul izvoras mai departe spre Cabana Poiana Izvoarelor inca 20 de minute, si un mic urcus final spre bucuria tuturor, inainte de popas si un suc sau o bere rece.

As vrea sa spun ca spre diferenta de zvonurile de anul trecut, in acest an Cabana Poiana Izvorelor era OK. Doua doamne dragute serveau cu o viteza demna de terasele de pe Litoral, erau zambitoare. Nu am mancat la cabana insa toate mesele de pe terasa erau ocupate si toti drumetii mancau ciorbe si fripturi. Preturi un pic mai sus ca in oras dar pana acolo mi se pare in regula  , respectiv 5 lei un suc, 3 lei o apa minerala sau plata, 6 lei o bere. Imi pare rau ca nu m-am uitat la preturile la mancare, dar … la urmatoarea nu ratez.  

Si acum ce am mai vazut sau ce puteti vedea pe traseu in primavara.

 Ultimul Urcus  
   
   
   
   
   
   
   Si daca nu mai puteti de oboseala il puteti lua pana la Gara Busteni. Circula din ora in ora, pret bilet 5 lei / persoana

___Vizualizari 233


Facebook Comments

About ZiardeBusteni.ro - Cristian Achim

Fondator al Ziar de Busteni din dorinta de a promova Arealul Bucegilor, de a arata tuturor ca atat Bucegii cat si localitatile de la poalele lor reprezinta ceva. Ziar de Busteni a fost, este si va fi la dispozitia oricui doreste sa lase pentru viitor un mesaj, o fotografie un strigat, un sfat ... Nu sunt jurnalist !
Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *